| STICHTING

Doelstelling:

Het (door)vertellen van verhalen die zorgen voor nieuwe waardering en een betere beleving van de eigen omgeving. Bijvoorbeeld bij nieuwe ontwikkelingen in de (openbare)ruimte en het betrekken van de omgeving hierbij.

Dit wordt bereikt door het organiseren van ontmoetingen (fysiek én digitaal) en het scheppen van kunst. Deze vormen dragen bij aan het besef van de eigen omgeving en de historische en maatschappelijke context waarin ontwikkelingen plaatsvinden. De resultaten worden ook gebruikt ten behoeve van het onderwijs in de gemeente en worden digitaal ontsloten naar alle inwoners.

Daarmee wordt op een kunstzinnige wijze een brug geslagen tussen het verleden en de actuele situatie of specifieke ontwikkeling.

Contact:

Graag eens met ons aan tafel om te kijken waar we waarde kunnen toevoegen aan jouw ideeën of wensen? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

info@stichtingwaardemakers.nl 

Gegevens

Stichting Waardemakers
RSIN: 863762931
KVK nummer: 85842257
Datum oprichting: 22 maart 2022
Gemeente Oosterhout
Postadres: zandheuvel 37, 4901 HT Oosterhout

Bestuurders:
Voorzitter: Jules Van der Werf

Secretaris: Maarten Ligtvoet
Penningmeester: Bart Marijnissen

Beloningsbeleid

Stichting Waardemakers werkt volgens de Governance Code Cultuur. De bestuurders genieten voor hun bestuurswerkzaamheden geen beloning. Aan de bestuurders kan geen presentiegeld worden toegekend. De door bestuurders gemaakte onkosten worden vergoed. 

De stichting werkt met professionele makers. Zij worden vergoed met het in acht nemen van de Fair Practice Code.