Project Description

| KETENROUTE

Ontdek Oosterhout aan de hand van circulariteit met De Ketenroute! Vanaf 7 oktober kan iedereen aan de slag met de interactieve ketenroute. Wat je nodig hebt? Een fiets, je smartphone en een gezonde dosis energie. Op verschillende stops kun je vragen spelen, die je van alles leren over verschillende ketens.

Reis door de circulaire ketens van de pompoen, het verkeersbord, het printje of fiets de route vol dilemma’s. De routes liggen verspreid door Oosterhout, Dorst, Oosteind en Den Hout.

Laat je verrassen door creatieve en innovatieve oplossingen van o.a. lokale bedrijven. Leer alles over de impact van duurzaamheid op onze stad en de invloed ervan op jouw eigen leven. Deze interactieve ervaring biedt je ook de kans bewustzijn te creëren in duurzame keuzes, die je kunt maken in jou dagelijks leven. Elke route is te fietsen of te lopen aan de hand van een app met ongeveer tien quizvragen.

Scan de QR-code en start meteen het spel vanaf jouw eigen telefoon!

Je kunt de Ketenroute spelen tot en met 2 december. En zelfs kans maken op een echte fairphone, als je je emailadres achterlaat aan het einde.

Veel plezier!

Een project van Juul Langenberg, Pauline Klein Paste en Heidi Rombouts, in samenwerking met Gemeente Oosterhout, Duurzaam Oosterhout, Duncan Buisman, Intractive, Fieke Langenberg, Casper van Aggelen en Tamara Diepstraten-Boekholt.